Mijn vrije tijd

Vrije tijd

 

Uw vrije tijd zou een zorgeloze tijd moeten zijn. Helaas zijn er vaak risico’s aan verbonden die wel eens roet in het eten kunnen gooien. Heeft u bijvoorbeeld hobby’s waarmee lichamelijke of materiële schade aan uzelf of derden niet ondenkbaar is. Of misschien reist u vaak?

 

Slaap op uw twee oren en zorg ervoor dat u verzekerd bent tegen schade en mogelijke ongemakken.

 

Verzeker uw vrije tijd!

BA jacht

 

Als u een jager bent, dan bent u verplicht om een BA jacht af te sluiten

Reisverzekering

 

Met een reisverzekering (afhankelijk van de gekozen waarborgen) bent u zeker van tussenkomst bij pech met uw voertuig, medische bijstand aan u of uw gezelschap, repatriëring bij een sterfgeval, kosten van vervroegde terugreis bij een sterfgeval van dichte familieleden, annulering van een vliegreis...

Pleziervaart

 

Vertoeft u graag op het water? De verzekering pleziervaart kan dekking bieden op verschillende gebieden, bijvoorbeeld: schade aan uw boot of kosten voor de berging en redding ervan, uw aansprakelijkheid aan derden, schade aan uzelf of uw opvarenden, schade berokkend tijdens sportactiviteiten zoals bijvoorbeeld waterski of wakeboard.

Paardenverzekering

 

Met een paardenverzekering geniet u van een zorgeloze tijd met uw dier. Mocht er iets gebeuren zoals bijvoorbeeld overlijden of diefstal van het paard, komt de verzekering hierin tussen. Maar ook wanneer er medische kosten zijn door ziekte of een ongeval of wanneer er schade aan derden wordt berokkend, hoeft u zich geen zorgen te maken over de financiële gevolgen.

Andere verzekeringen

Wat is dé jaarlijkse kost van al uw verzekeringen? 

 

Contacteer ons voor een gratis vrijblijvende doorlichting. Online adviesgesprek?

Sitemap

KBO 0427.534.329

© Ethis - BE 0427.534.329