Mijn bedrijf

Mijn bedrijf

 

U staat als ondernemer pur sang als een rots in de branding aan het roer van uw onderneming. Wij als verzekeringsmakelaar staan klaar om actief bij te dragen aan de veiligheid van uw onderneming op alle mogelijke vlakken.

 

Via een degelijk risicomanagement analyseren wij samen met de verzekeringsmaatschappij voor welke risico’s de nodige voorzorgsmaatregelen nodig zijn om uw bedrijf een bloeiende toekomst te verzekeren.

 

Patrimonium gebouwen

 

Zorg dat uw gebouw correct verzekerd is tegen onder meer tegen brand.

 

Een brand of ander soort schade kan uw bedrijf op non-actief zetten. En dat terwijl vaste kosten blijven doorlopen. De polis bedrijfsschade stelt het bedrijfsresultaat samen zoals u het zou realiseren als het schadegeval zich niet had voorgedaan.

Mobiliteit

 

Of uw onderneming nu slechts enkele voertuigen in beheer heeft of een volledige bedrijfsvloot, als verzekeringsmakelijk staan we klaar om ruime vlootvoordelen te bieden, naargelang de schadestatistiek.

 

Meer weten?

Aansprakelijkheid

 

Ook de aansprakelijkheid naar derden is iets waar u zich als ondernemer bewust van moet zijn. Een ongeluk zit in een klein hoekje en het zou zonde zijn om door zoiets uw harde werk in rook te zien opgaan.

 

Elk bedrijf is anders, elk ondernemer verschillend. Daarom stellen we bij Ethis graag een verzekeringspakket op maat van uw onderneming samen.

Cyberverzekering

 

Een relatief nieuwe dreiging komt vanuit de hoogtechnologische hoek. Hacking, computervirussen, phishing… Er liggen tal van kapers op de digitale kust. Laat deze jouw onderneming niet afremmen en kies voor een cyberverzekering.

Wat is dé jaarlijkse kost van al uw verzekeringen? 

 

Contacteer ons voor een gratis vrijblijvende doorlichting. Online adviesgesprek?

Sitemap

KBO 0427.534.329

© Ethis - BE 0427.534.329